Nejnovější recenze ze sekce Stavebnice Lori
- myslím,že je to vhodná stavebnice
- dají s k ní dokoupit další sady
- nevím
již jednou jsem tento produkt koupil pro vnuka,který si s touto stavebnicí rád hraje,proto jsem se rozhodl pro dokoupení dalších dílů
Tento produkt jsem vybrali, neboť už máme kostky Lori a potřebovali jsem další.
Kostky byly zakoupeny pro syna, který je využívá každý den pro stavbu garáží a dalšího.
- Dílky se dají lehce rozložit i složit,na přepravu čehokoli s dětské fantazie výborný prostředek...
- Škoda jen,že v tom balení nejsou mašinky dvě.
Můj syn miluje vláčky,proto jsem si vybrala tuto malou stavebničku...Stačí mu mašinka s vagóny a může vozit i auta nebo cokoliv jiného a nemusím mít doma celou velkou stavebnici.
- super zastoupení velkých a malých kostek. Autíčka, vláčky s panáčky, dalšího příslušenství není moc, což považuji za velké + (např. stromečky, zábrany, kužely apod.) - nesnaží se tak zacpat pytel nesmysly.
- kostky do sebe dobře zapadají.
standardní plastový vláček
- Nízká cena, oproti např. LEGO DUPLO je LORI za zlomkovou částku.
- Velký počet kostek za tuto cenu (v krabici je 50 kostek ve třech velikostech).
- Velké kostky (myslím, že o něco větší než např. LEGO DUPLO, i když jen odhaduji, lego doma nemáme).
- Výrazné barevné provedení: červená, modrá, žlutá, zelená barva – dítě zaujmou.
- Kostky jdou jednoduše spojovat i rozdělovat (s přehledem to zvládne rok a půl staré dítě).
- Kostky jsou z měkčího vylehčeného plastu (což ovšem může být i nevýhoda).
- Série, možnost dokupovat další díly.
- Zásadní nevýhoda: Kostky jdou sice dobře spojovat přímo jedna na druhou všemi hroty (např. komín), ovšem nelze (!!!) je spojit v posunu jen o jednu řadu hrotů (např. schody). Totiž kostky jsou vyrobeny tak, že na podlouhlé kostce uprostřed dvou řad hrotů je větší mezera než mezi hroty v jedné řadě = chceme-li sestavit kostky ne přímo jednu na druhou, ale "v posunu o jednu řadu hrotů", tedy jakoby v podélné půli kostky, stavebnice NEDRŽÍ. :-(
- Barevně i tvarově nevyvážené (není stejný počet kostek v jedné velikosti a barvě), vypadá to, že výrobce do krabice nasypal 50 ks "tak nějak přibližně od každého něco".
- Výrobce mohl lépe zabrousit spodní strany kostek, není to nic zásadního, ale stoupnout na obrácenou kostku bych nechtěla.
- Krabici z tenké lepenky dítě natrhlo hned první den.
Myslím si, že stavebnice LORI 1 splní účel tehdy, pokud ji koupíte pro mladší dítě (v našem případě 18 měsíců staré), které nechce ještě stavět složité modely, spokojí se s komíny a rovnými zdmi staveb, hraje si i tak, že kostky různě třídí, podle barev, podle tvarů. Moje zklamání pramení z nemožnosti spojovat kostky "do schodů". Nutno ale zdůraznit, že chcete-li levnou (!) začátečnickou stavebnici pro mladší dítě, pak koupě smysl má. Nejsem si ale jistá, zda bychom dokupovali další varianty stavebnice LORI.
- Se stavebnicí si dokáže hrát tříleté dítě i ....jeho tatínek :-)
Stavebnice předčila mé očekávání. Celá rodina si vyhraje :-)
spousta kostek =D ostatních věci jako stromků apod. není tolik a to je fajn
- cena/množství
- kromě stavebnice i figurky
- kvalitní plast
- dílky dobře drží
- některé dílky zašpiněné
můžu doporučit
líbyl se mi pro me děti,jako vánocní dárek.
- bezvadné balení, spoustu kostek za rozumnou cenu, pěkné motivy, česká výroba
- hůř se s nimi manipuluje oproti daleko dražšímu Duplu (jdou hůř do sebe a od sebe)
Doporučuji pro rodiče nemilionáře
spokojenost
doporučuji
dřívější zkušenost
- dobrá hračka
dřívější zkušenost
- běžná stavebnice
- Malé kostky, což z popisu nelze vyčíst
Nevhodné pro malé děti
dobrý
- Nižší cena než lego
- Možnost dokoupení kostek
- I pro menší děti
- Kostky na sobě vůbec nedrží, je to takový měkký ošizený plast. Nedá se z toho nic moc postavit když se ty kostky od sebe dycky odpojí.
Nedá se z toho nic moc postavit když se ty kostky od sebe dycky odpojí.
To byl dar pro neteřinku a synovce - moc rádi z této stavebníce staví.
- 500 kusů výhoda
- málo větších dílů
u syna měla tato stavebnice velký úspěch, jen kdyby v ní bylo více větších dílů
Zobrazuji 101 - 120 ze 152 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8 Další »